BÜYÜK DUVARLARIN DEKORASYONU

Büyük duvarların dekorsayonu. Birçoğu için büyük bir duvar harika bir şeydir. Ancak, onu düzgün bir şekilde süslemek çok zor olabilir. Bu göreve yaklaşmanın birçok farklı yolu vardır; Bu nedenle, bunu nasıl iyi yapacağınızı anlamak için zaman ayırmalısınız.

Duvar Görünüşünü Değiştirme

Büyük duvarlanıın dekorasyonu için Vurgu duvarı yapın. Odadaki duvarların tümü aynı, nötr renkse (örneğin beyaz veya açık beyaz), bu duvarı boyamak için daha koyu bir renk seçebilirsiniz.

Örneğin, mavi ve yeşil gibi daha serin renkler sakinleştirici bir his sağlayacaktır. Daha enerjik bir his için daha sıcak renkler seçin.

İlginç bir duvar kağıdı kullanın. Duvarı boyamak istemiyorsanız, duvarı daha ilginç hale getirmek için cesur bir duvar kağıdı seçebilirsiniz. Örneğin, ilginç desenli veya sade duvara ek olarak bakmanız gereken bir şey vintage desenli bir desen bulabilirsiniz.

Renk engellemeyi kullanın. Renk engelleme, iki veya üç tamamen farklı renk seçmek ve ilginç görünen bir şey oluşturmak için bunları bir araya getirmek anlamına gelir. Bir duvar için, duvarın farklı renklerle boyaması veya her rengin asılı karelerini (veya istediğiniz şekli) boyamak anlamına gelebilir. Hatta bir ana rengin oluşturduğu posterleri seçmek anlamına gelebilir.

Bir duvar resmi yerleştirin. Bunu, çok büyük bir boyuta kadar üflemek gibi bir resme sahip olmak ve bunu duvara asan poster olarak bastırmak ya da bir duvar etiketi haline getirmek suretiyle duvara yapıştırabilirsiniz. Bu, bakmak için duvarı çok ilginç kılacaktır.

Alternatif olarak, halihazırda bir resim olmadığı halde, önceden hazırlanmış duvar duvarları satan ev dekor mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Tipik olarak, bunlar duvarlara yapışmayı kolaylaştıran çıkartmalar olarak uygulanır.

Büyük duvarlanıın dekorasyonu için İki tonlu bir duvar oluşturun. Bu, duvarın alt kısmını bir renkle boyatarak ve duvarın üst kısmını aynı renkte farklı bir tonda boyatarak yapılır. Genellikle duvar yarıya bölünür, ancak istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Duvarınızda, bazen duvarın alt kısmında bulunan dekoratif paneller olan, wainscoting veya boncuk yatılı varsa, tonları nereden bölüp seçeceğinize karar vermenize yardımcı olması için bunu kılavuz olarak kullanabilirsiniz.

Zaten hazır bulunmuyorsa, duvarı parçalamaya yardımcı olmak için yüklü not taramasını da kurabilirsiniz.

Duvarı süslemek için Washi bandı kullanın. Washi bandı duvarınızı istediğiniz şekilde dekore etmenin bir yolunu sunuyor.

Washi bandı aslında üzerinde farklı desenler bulunan bandı maskelemektedir. Pek çok farklı renk ve desende geliyor.

Duvarda büyük şeritleri bantlamayı deneyebilir veya duvarın merkezinde kendi tasarımınızı yaratabilirsiniz.

Mobilyalar Ekleme

Büyük duvarlanıın dekorasyonu için Kitap rafa çevirin. Çok kitap veya sergilemek istediğiniz rakamlar koleksiyonunuz varsa, raflar alanı gerçekten sofistike hale getirebilir. Bir kitap rafı satın alarak duvara sabitleyin veya doğrudan rafları duvara monte edebilirsiniz.

Ardından rafları kitaplar, figürinler, vinil kayıtlar veya birçok farklı şeyin birleşimi ile süsleyebilirsiniz.

Rafları sık sık temizlediğinizden emin olun çünkü çok hızlı bir şekilde toz tabakası toplamaya eğilimlidirler.

Ateşleri yakın. Daha şahane bir görünüm için duvar atelyeleri takabilirsiniz. Bir mum, mumları veya ışıkları tutan dekoratif bir duvar askısıdır. Bunlar bir takım değişik desenlere sahiptir ve elektrikli ışıklara veya ışıklayabileceğiniz bir mum takabileceğiniz bir yere sahip olabilirler. Bir ya da iki büyük aplık takmak, özellikle büyük bir portre ya da fotoğraf da yüklerseniz duvara yeni bir görünüm kazandıracaktır.

Mum yakarken dikkatli ol! Yanan mumu gözetimsiz bırakmayın.

Uzun eşyaları duvarın önüne yerleştirin. Duvar çok uzunsa, bölünmeye yardımcı olması için uzun mobilyalar kullanabilirsiniz. Örneğin, duvara yaslanmış yüksek sırtlara sahip kanepeler veya kanepeler yerleştirerek. Bu parçalar duvarın dağılmasına yardımcı olacak çünkü bakmak ilginç bir şeyler sunacak ve duvar alanlarından bir kısmını alacaktır.

Duvarın yanında bir veya iki uzun bitki yerleştirmeyi de deneyebilirsiniz. Bunlar mobilyalarla aynı etkiye sahip olacak, ancak bitkilerin o bölgede alacağı ışık miktarı ile hayatta kalabildiklerinden emin olabilirsiniz. Bitkinin sağlıklı ve iyi budandığından emin olun! Bitki kahverengi ve solgunsa, odada göz yara oluşacaktır.

Süslemeleri Kullanma

Süslemelerle herhangi bir şey yapmadan önce, koymak istediğiniz şeyi ve nereye gideceğini planladığınızdan emin olun!

Büyük bir poster veya resim ekleyin. Resimi asabilir ya da yeterince büyükse, yere koyabilirsiniz. Bu, boyama veya duvar kağıdı düzenlemeye iyi bir alternatif sunuyor, ancak yine de duvarın daha ilginç olmasını sağlıyor.

Bunu büyük bir ayna ile de yapabilirsiniz.

Resmi asmaya karar verirseniz dikkatli olun! Ağırsa, bazı duvarlar ağırlığı destekleyemeyebilir.

Fotoğrafları görüntüle. Değişik boyutlarda beğendiğiniz fotoğrafları seçin ve karelere koyun. Fotoğrafları duvarın ortasına asın.

Fotoğraflar istediğiniz herhangi bir şey olabilir. Aile fotoğrafları, tatil fotoğrafları, hayvan fotoğrafları, bir şey olabilir!

Eşleşen tüm kareleri satın alabilir veya biraz karıştırmak için çeşitli korkuluk kareleri seçebilirsiniz.

Geniş bir duvarda, resimleri biraz asimetrik olarak asmanız önerilir. Fotoğrafları duvara yapıştırmadan önce zeminde karışık bir desende düzenlemeyi deneyin.

Büyük duvarlanıın dekorasyonu için Çerçeveli haritaları asın. Şehrinizi, ziyaret ettiğiniz yerleri veya önemli yaşam olaylarının meydana geldiği yerleri (örneğin doğduğunuz yeri, evli olduğunuz yeri vb.) Gösteren bir harita seçebilirsiniz.

Daha genel olarak, harita duvar kağıdı aramayı düşünebilir ve bunun yerine yükleyebilirsiniz.

Çerçevesiz çizimleri asın. Eğer yetenekli bir sanatçıysanız ya da birini tanıyorsanız. Çizimleri simetrik bir şekilde duvara asabilirsin.

Kaplamalı panoları takın. Bazıları için poster veya fotoğraf kullanma çok açık olabilir. Ayrıca büyük paneller oluşturmayı ve bunları kumaşta kaplamayı deneyebilirsiniz.

Panelleri duvara sağlam bir şekilde taktığınızdan emin olun!

Dokuyu ekle. Geniş bir duvara bir goblen asmayı deneyin. Bunun güzel yanı, duvar kağıtları yüzlerce renk ve desen içerisine girmesidir. Ne zaman / belirli bir tasarımdan bıkarsanız, yeni bir goblen haline geçebilirsiniz.

Büyük duvarlanıın dekorasyonu için Goblenler, bir odanın gürültüsünü hafifletmeye yardımcı olabilir, bu da özellikle büyük bir odaya sahipseniz yararlı olabilir.

Bununla birlikte, gün ışığının doğrudan güneş ışığına maruz kalan bir duvara asılı kalması durumunda, goblenler zamanla solup kalabilir.

Gobleni yumuşak, kuru bir fırça ile ara sıra temizleyebilirsiniz.

Bir tablo fotoğrafı yapın. Büyük bir fotoğrafı asmak istiyorsanız bir ızgaraya (genelde 3 veya 4 fotoğraf, bunları bir araya getirirken fotoğrafı tamamlayın) basılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu, seçtiğiniz f

Paylaş

Yorum bırak

e-USTA