BanyonuzuYenilemeyi Nasıl Planlıyorsunuz?

Tuvaleti veya banyonuzu yenilemeye karar verdiniz. Bir sonraki adım planlamak, planlamak ve planlamaktır! Planlamanız ne kadar iyi olursa, sonuç o kadar iyi olur. Sürecin bu bölümüne koşmayın. Her şeyi planlayamazsınız, ancak ortaya çıkabilecek her şeyle başa çıkmanıza yardımcı olacak yollarla hazırlanabilirsiniz.Bunun için e-usta.com herzaman yanınızdadir.

Bütçenizi belirleyin. Yenilemeniz için ne kadar para harcamak istiyorsanız? Yazın ve bu plana sadık kalın. Orada pek çok seçenek var ki, proje devam ederken işi kolaylaştırıyor.

İlham almak. İnternette istediğiniz tüm banyo tasarımlarını ve özelliklerini içeren bir plan oluşturun. Makyaj, demirbaşlar, döşeme, aydınlatma ve renkler için ilham toplayın. Birkaç resim topladıktan sonra, genellikle bir eğilim ortaya çıkmaya başlar. Bu eğilime ya da ihtiyaçlarınıza uymayan tüm görüntüleri ayırt edersiniz ve yeni banyonuzun görünümü ve hissi için iyi bir başlangıç ​​noktasına sahip olursunuz. Bu adım aynı zamanda tüm şaşırtıcı seçeneklerin ortaya çıkmasını sağlar.

Ölçün. Banyonunuzun alanınızı çizin ve dolaşmak için mutlu olduğunuz bir düzeniniz kalana kadar planlama yapın tuvalet, makyaj küveti, vs. bunların yerini belirleyin. Banyo düzenleri için çok sayıda çevrimiçi kaynak var. Aklınızda tutmanız gereken bazı alan gereksinimleri:

Herhangi bir eşyanın önünde 30 “açık alan bırakın45 cm tuvalet merkez hattından duvara açıklık bırakın duş için 90*90 iç mekan tavsiye edilirAyrı bir tuvalet bölmesi 90*160 cm en az bir dışa veya cep kapısına sahip olmalıdır.

Listenizi hazırlayın. Şimdi, içinde çalışmak için bir bütçeniz ve kat planınız olduğundan, ihtiyacınız olan şey hakkında iyi bir fikir edinmeniz gerekir. İhtiyacınız olan tüm öğelerin bir listesini yapın ve demirbaşlarınızı oluşturduğunuz bütçenize ve stil tahtasına dayalı olarak tedarik etmeye başlayın. Araştırmanızı çevrimiçi olarak yapıyorsanız, ilgilendiğiniz tüm öğeleri not aldığınıza emin olun. Bir showroom’u ya da büyük bir inşaat mağazasını ziyaret ediyorsanız resim çekin ve daha sonra referans için boyut ve fiyatı not edin. İhtiyaç duyacağınız şeyler:

tuvalet
makyaj kaidesi
küvet, küvet / duş, duş taban + cam veya duş ünitesi
duş musluğu ve duş telefonu
musluklar
fayans
harç
ayna
aydınlatma
aksesuarlar (tuvalet kağıdı tutacağı, havlu halkası veya çubukları, bornoz kancaları)

Ayrıca e-usta.com a girerek buradan https://e-usta.com/hizmet/banyo-tadilat-c-81 linkini ziyaret ederek topladığınız bilgeleri ustalara iletin ve fiyat alın

Kendiniz yapmayacaksanız e-usta daki yüklenicilerle / tesisatçılarla konuşmaya başlayın. Artık projenizin kapsamı hakkında oldukça iyi bir fikriniz var ve bu, müteahhitinizin veya tesisatçılarınızın sizin için işi fiyatlandırmasını kolaylaştıracaktır. Onlara plan ve esya fikirlerini gösterin, böylece sorunlu bir şey varsa şimdi dikkatinizi çekebilir ve yenileme başlamadan önce bunu halledebilirsin.

Müteahhit / tesisatçıya karar verdikten ve projenin başlaması için bir tarih ayarladıktan sonra, demirbaşlarınızı satın almaya başlayın ve bitirin. Çoğu öğe, stokta olmadığı sürece, gelmesi 2-4 hafta arasında sürer. Başladıktan sonra projenizi desteklemek için herhangi bir şey istemiyorsunuz ve tüm parçaları hazır bulundurarak evinizin inşaat bölgesine dönüştürülmesini sınırlayacaksınız.

Evdeki tek banyo bu ise, sakıncalarla baş etmeye yönelik bir plan yapmaya çalışın. Arka bahçede bir kaç gün idare edecek bir yer mi yapmalışız yoksa komşunuzun veya ailelerin tesislerini kullanabiliyor musunuz? Tadilatı alırken gözden kaçan gizli problemlerin olduğunu ve birkaç gün sonra beklenmedik bir sorun olabileceğini bilin. Bu sebeble işinizi profesyonellere bırakın e-usta.com herzaman yanınızda bunu unutmayın.

 

BİR KAÇ FİKİR VEREBİLECEK VİDEO

Paylaş

Yorum bırak

e-USTA