ODALARIMIZI DEKORASYON YAPARKEN BUNLARA DİKKAT

Odalarımızı dekorasyon yapalım.Evinizin karanlık köşelerine biraz güneş ışığı katmanın bir yolunu arayan bir ev sahibiyseniz, hayatınızı kolayca aydınlatmak için kullanabileceğiniz birçok ipucu ve püf noktası vardır. Biraz hayal gücüyle, kasvetli, karanlık bir odayı,neşeli ve aydınlık yapmanın birçok yolunu bulabilirsiniz. Sadece ışık ekleyerek, aksesuarlara ayırarak, renk patlamaları ekleyerek ve dağınıklığı kontrol ederek büyük bir fark yaratabilir ve odanızı aydınlatabilirsiniz!

IŞIK EKLEME

Üstten aydınlatma ekleyin. Dekorasyon yaparken bazı püf noktalar vardır.Enerji tasarruflu bir tepe ışık, iz lambası veya gömme ışık takılması her alanda harika görünebilir. Parlaklığı arttırırken aynı zamanda enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olmak için Enerji tasaruffu onaylı bir donanım düşünün.

Odamazı dekorasyon yaparken altan ışıklandırma deneyebilirsiniz.Bir zemin lambası takın. Bir odanın karanlık bir köşesini aydınlatmak daha şık, daha parlak ve daha davetkâr hissetmenize neden olabilir.

Net olmaları için opak lamba armatürlerini değiştirin bu dekorsayon için size bir fikir verebilir. Aydınlatma herhangi bir odada fark yaratan bir dünya yaratabilir. Eski ışık fikstürünü, ışığın engelsiz bir şekilde parlamasını sağlayan daha modern ve net bir ışıkla değiştirmek kadar basit bir şeyle kelimenin tam anlamıyla aydınlatabilirsiniz.

Bir LED veya CFL ampul seçin. Odanızdaki ışığı yoğunlaştırmak için mevcut ampullerinizi yüksek lümenli olanlar için değiştirin. LED ve CFL ampuller, alışkın olduğunuz aynı kalitede ışıklandırma sağladığından mükemmel bir seçimdir, ancak çok az güç kullanırlar. LED’ler CFL’lerden 6 kata kadar, akkor ampullerden 50 kata kadar daha uzun sürebilir.

Aynaları unutma dekorasyonda aynalar önemlidir. Aynalar, mevcut ışığın artmasına yardımcı olmak ve odanızın daha büyük görünmesini sağlamak için ekleyebileceğiniz en iyi aksesuardır. Bir aynadan yansıyan ışık, herhangi bir odadaki ışığı ikiye katlar! Mümkünse, en iyi sonucu almak için doğrudan pencerenin karşısına büyük bir ayna asın.

Dekorasyon yaparken Işıltılı olun. Lambalara veya vazolara kristal, yapay elmas ve diğer parlak nesneler ekleyin. Bunları masanın üstüne ve kitaplıkların üzerine yerleştirin, aksi takdirde donuk ve sıkıcı olabilecek alanlara biraz ışık verin. Işığı yansıtmak ve odanızı aydınlatmak için raflara ve çerçevelere metalik son katlar ekleyin.

BOYA

Dekorasyon yaparken vazgeçilmezimiz boyadır.Parlak bir vurgu duvar boyayın. Evinizi aydınlatmak için arayışınızda biraz daha ileri gitmeye karar verirseniz, daha derinlemesine bir şekilde boyamaktır. Doğru boya rengi herhangi bir odayı aydınlatabilir. Boya, zaman içinde meydana gelen aşınma ve yıpranmayı gizlemek için de iyi bir yoldur. Sadece bir duvar boyamak, tüm alana yeni bir görünüm kazandırabilir.

Her şeyi birbirine bağlayan parlak bir çapa renkle nötrleri eşleştirmek gibi yeni fikirler için eski yıpranmış renk şemalarını değiştirin. Belirli bir kombinasyona odaklan ve konseptlerini oradan geliştir.

Mevcut mobilyalarınızı daha yeni, daha parlak bir renkle boyamayı düşünün. Bu taze boya ile işiniz bittiğinde, parçalarınızın doğal ışık kaynaklarını engellemediğinden emin olun.

AKSESUARLAR EKLEYİN

Bitkileri ekleyin. İçeride biraz doğanın içeriye sokulmasının evinizi nasıl aydınlatabildiğine şaşıracaksınız. Ev bitkileri ve taze kesilmiş çiçekler, yalnızca iyileştirilmiş hava kalitesini değil, aynı zamanda eğlenceli ve renkli görüntüleri de ekler.

Dekorasyonda sanatsal olun.Biraz eğlenceli sanat eseri ekleyin. Doğru sanat eseri, bir odanın ruh halini değiştirme potansiyeline sahiptir. Baktığınızda sizi mutlu hissettirecek parlak ve neşeli bir şey ekleyin. Bu yalnızca bölgenizi kişiselleştirmenin ve kendin yapmanın harika bir yolu değil, odanızı daha parlak ve görsel olarak çekici hale getirmenin harika bir yoludur .

Renkli bir halı at. Özellikle nötr renkli döşemeleriniz varsa, büyük bir renk öbeği tam da bir açıklama yapmanız gerekebilir. Fantazisini yakalayan birini göremiyorsanız, kendinizinkini yapmayı deneyin.

Bazı parlak yastıklar ekleyin. Renk düzeniniz nötr ise, parlak renkli bir yastık, şeyleri canlandırmak için ihtiyacınız olan renk çümbüşü olabilir.

Yeni kumaşları deneyin. Hafif kumaştaki bir slipcover bir alana tamamen yeni bir stil boyutu ekleyebilir. Sevdiğiniz desen ve dokuları ekleyin. Parlak bir atkı veya kravat ile bazı parlak beyaz paneller için ağır eski perdelerle ekleme yapın ve ışığın nasıl parladığını görün.

Bunları yapaken yardım alabileceğiniz bir çok iç mimarımız sizlerden gelecek talepleri bekliyor hementıklayın

Paylaş

Yorum bırak

e-USTA