EVİNİZİ DAHA FERAH HALE GETİRME

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

E-usta İncelendi.

Evinizi daha ferah hale getirme

Evinizde Daha Çok Görsel Alan Oluşturma

Evinizin şu anda hissettiğinden daha açık ve havadar görünmesini sağlamak için çok çeşitli yollar vardır. Daha fazla görsel alan yaratma süreci gerçekten eğlenceli ve heyecan verici bir süreç olmalı, içinde geliştirmek ve denemek için kullanabileceğiniz bir fırsat. Işığı olmalıdır, mobilyayı yeniden düzenleyerek ve dağınıklığı azaltarak evinizi çok daha büyük bir hale getirebilirsiniz.

Evinizi Aydınlatın

Evinizi açık renkleri kullanarak yeniden dekore edin. Açık renkler, bir mekânın görsel boşluğuna, kirletmek yerine, ekleme eğilimindedir. Kırmızıları değiştirmeyi düşünün ve beyazlar ve kremlerle doluyor. Sonunda, kullandığınız renkleri daha açık ve parlak, daha geniş bir ev hissedeceksiniz.

Koyu boyayı hafif açık boya ile değiştirin. Örneğin, tüm kapılarınızı boyayın ve alanı temiz ve parlak hale getirmek için beyazı düzeltin. Koyu renkli mobilyaları ve halıyı değiştirin.

Pencerelerinizi açık bırakın. Bir odayı veya tüm evi açmanın harika bir yolu, pencereleri açıkta bırakmaktır. Bunu, panjurları ve örtüleri alarak ya da daha az varlığı olan panjurları ve örtüleri takarak yapabilirsiniz. Sonunda, içeriye girdiğiniz daha doğal ışık ve pencerelerinizi ve duvarlarınızı daha az kalabalıkla doldurduğunuzda, eviniz daha çok ferah hissedeceksiniz.

Mahremiyet için pencere kaplamaları istiyorsanız, havadar bir görünüm için hafif veya şeffaf perdeler seçin.

Perde veya diğer pencere çözümleriniz varsa, bunları gün boyunca açık tutun.

Karanlık odalara daha fazla ışık ekleyin. Işık, oda ve mekanlarınızı yapabileceğiniz her şeyden çok daha fazla açma eğilimindedir. Daha fazla ışık eklemek için, panjurlarınızı açın veya daha fazla veya daha parlak ışıklar takın. Sonuçta, siz ve misafirleriniz için daha parlak bir alan belirecektir. Yatağınızı yatağınızın üzerine koyun ya da dolaplarınızın altına lambalar ekleyin.

Yeni aydınlatma yüklemeden önce eski ampulleri daha parlak LED veya diğer tür ampullerle değiştirmeyi deneyin.

Sıcak sarı veya turuncu ışık yerine soğuk beyaz veya “gün ışığı” ışığını tercih edin.

Bir masa lambası, serbest duran lamba ekleyin veya bir alana ışık eklemek için gömme ışıklandırma ekleyin.

Alan yanılsamasını yaratmak için aynaları kullanın. Havadar bir his yaratmak için aynaları girişiniz veya bir koridorda olduğu gibi evinizin etrafındaki pratik yerlere stratejik olarak yerleştirin. Aynalar, sıkışık olabilecek alanlarda daha fazla alanın görünümünü oluşturmanın kolay bir yoludur. Bir ayna yerleştirebileceğinizi görmek için evinizin etrafına bakın.

Ayrıca misafir yatak odalarında, çamur odalarında ve banyolarda aynalar koyabilirsiniz.

Oda büyük ve aydınlık görünmesini sağlamak için bir duvara bakacaksa, mutfak lavabonuzun üzerine bir ayna yerleştirin.

Paylaş

Yorum bırak

e-USTA