ACİL TESİSATÇI GELENE KADAR BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Showing 1 of 1

ACİL TESİSATÇI GELENE KADAR BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ

Eğer büyük bir sıhhi tesisat problemi ile karşı karşıya kaldı iseniz acil tesisatçı bulmanız gerekiyordur.O zaman bunu bilmelisiniz ki, profesyonellerin yardımına gerek kalmadan anında çözebileceğiniz bir şey değil. Aslında, sık sık sıhhi tesisat acil durumlarla karşılaşırsanız, bu durumda yalnız değilsiniz. Sıhhi tesisat acil durumlarından kaçınamayız – her zaman – evlerimizde kurulu sıhhi tesisat karmaşık bir ağ olduğundan, iyi muhafaza edilmelidir.

E-usta nın önerdiği yerel su tesisatçıları gibi veya web sitemizden tesisatçı bulmanızdır.Sıhhi tesisat acil durumlarına ve günün herhangi bir saatine meydana gelebilecek bir çok durumla karşılaşabilirsiniz. Sıhhi tesisat problemlerinin çoğu aniden ortaya çıkar. Ve tam da bu yüzden onları düzeltmek için akıllı ve anlık bir hamle yapmalısınız.

Acil tesisat gibi bir durumla karşılaştığımızda, harekete geçmek için sınırlı bir zamanız var. Sadece oturup, problemin kendini çözmesini bekleyemezsiniz. Aslında, tahliye hattının veya donmuş bir borunun büyük bir sızıntısı gibi bir sıhhi tesisat acil olarak mülkünüze veya eşyalarınıza zarar verebilir. Ancak, bu acil durum sıhhi tesisat sorunlarının sıklığını önlemek ya da azaltmak için bir yol var ve bu da sıhhi tesisat sisteminizi verimli tutmaktır.

Bunun için, tesisat sisteminizin incelenmesi, onarımı ve bakımı için E-usta daki yerel tesisatçıların düzenli yardımını almanız gerekir. Ayrıca, sıhhi tesisat sorunlarını kendi başınıza gidermekten de kaçınmalısınız. Genellikle bir yardım sorununu profesyonel yardım almadan düzeltmeye çalışırız. Bunun en büyük sonuçlarından biri; Uzun vadede daha fazla sıhhi tesisat sorunuyla karşı karşıyayız.

Peki, şu ana kadar hangi sıhhi tesisat sorunları ile karşı karşıya kaldınız? Pek çok tesisat sorunuyla karşılaşmış olmanız ve bu konuda size daha fazla yardımcı olmanız gerekiyor, en sık karşılaşılan tesisat acil durumlarını çözümleriyle birlikte ele alalım.

Hadi bulalım!

Sızdıran Borular veya Armatürler

En yaygın sıhhi tesisat sorunlarından biri sızdıran musluklardır. Sızdıran bir musluk ya da boruya sahip olduğunuzda sadece su harcamakla kalmaz, aynı zamanda para da harcarsınız. Örneğin, sıcak su ısıtıcınızın borusu veya musluğu sızıyorsa, su ısıtıcısını çalıştırmak açısından gereksiz para harcıyorsunuz demektir. E-usta daki tesisatçılar uyarınca, muslukların ve boruların sürekli olarak sızması, hemen düzeltilmediği takdirde maddi hasara neden olur.

İyi bir bölüm bu sıhhi tesisat sorunu kolayca ve herhangi bir gecikme olmaksızın sabitlenebilir. E-usta daki profesyonel bir tesisatçının yardımını kolayca arayabilir ve değiştirebilir veya onarabilirsiniz. Sızan musluklarınız olduğunda, daha yüksek enerji faturaları ile sonuçlanır. Ayrıca, sabit damlama paslanmaya yol açar ve küf birikmesine neden olur.

Kırık Su Hatları

Kırık su hattına neden olabilecek çeşitli faktörler vardır. Bazı ciddi durumlarda, hemen E-usta daki tesisatçıların yardımını aramanız gerekecektir. Ancak küçük bir sorunla karşılaşmanız halinde, sorunu kendi başınıza gidermeye çalışabilirsiniz.

Ancak durum ciddi ya da küçük olursa olsun, erken ve acil bir düzeltme her zaman daha iyidir. Aksi takdirde ağır değiştirme maliyetine katlanmaya hazır olun. Kırıksu hattının başlıca nedenlerinden biri, nüfuz eden ağaç kökleridir. Bir diğeri ise zayıf açılı kürekler veya deprem nedeniyle su hattının bozulması olabilir.

Başka bir deyişle, kırılmış su hattı sorunlarının çoğu, çevrenin yanlış kullanılmasından dolayı ortaya çıkmaktadır. Kırık su hattı konusunu tanımak için, E-usta daki su tesisatçıları su borularını çevreleyen alanı kontrol etmeyi öneriyorlar. Bu alan, kötü su kalitesi ve baskısı ile birlikte sisli görünmelidir.

Kanalizasyon Sistemi Yedekleme

Bu en korkutucu sıhhi tesisat sorunlarından biridir. Kimse bu problemi aşmak istemez ve bu yüzden, E-usta daki tesisatçıları işe alarak kanalizasyon sisteminizin doğru şekilde onarılmasını ve bakımını yapmalısınız.

Bu maliyetli ve oldukça sakıncalı bir sorundur. Peki, bir kanalizasyon sistemi sorunuyla karşı karşıya olup olmadığınızı nasıl anlayacaksınız? Kanalizasyon hattının yedeklemesinin en önemli göstergelerinden biri, çoklu tahliye takozları içerir. Buna ek olarak, kanalizasyon tahliyesinden gelen kötü kokuları göreceksiniz. Eğer tuvaletin etrafında su birikintisi ile uğraşıyorsanız veya hatta tuvaletinizle uğraşıyorsanız, tüm bunlar aynı zamanda kanalizasyon sisteminin yedeklenmesini de gösterir.

Tıkanmış Lavabolar

Lavaboyu temizlediğiniz ve aniden suyun taşmaya başladığı bir durumla karşı karşıya kaldınız mı? Evet ise, tıkanmış bir lavabo olduğunu gösterir. Lavabonuzun suyu düzgün bir şekilde boşaltmadığını gösterir. Başlangıçta, bu acil bir sorun gibi görünmeyebilir, ama kesinlikle bir sorun değil.

Lavabonuzun ciddi şekilde tıkanması durumunda, lavabonuz işlevsel olmayacaktır ve sorun, E-usta daki tesisatçıların işe alınmasıyla çözülene kadar tüm mutfak işlevsiz hale gelecektir.

Piyasada bulunan herhangi bir tahliye temizleyici kullanmaktan kaçının. Tahliye hattı sisteminiz için kötüdür. Bu ürünler, bir süre için tahliyeyi kaldırabilecek olan HCL’yi içerir, ancak boru hatlarınızı önemli ölçüde tahrip eder ve kısa zamanda, tahliye borularınızda değiştirme maliyetine katlanmanız gerekecektir.

En altta

Sıhhi tesisat ağı, bağlı borular ve ek yerleri ile doludur. Bu yüzden bir sıhhi tesisat sistemi en fazla onarımı gerektirir. Sıhhi tesisat sisteminizin sorunsuz ve sorunsuz çalışmasını istiyorsanız, iyi muhafaza edilmesini sağlamalısınız.

Bu, sadece E-usta daki uzman su tesisatçılarını işe alarak düzenli olarak denetlenmesiyle mümkündür. Eğer Türkiyedeki en iyi sıhhi tesisat hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, e-usta.com a girin ve talep oluşturun.

Profesyonellerden oluşan ekip, karmaşık sıhhi tesisat konularını ele almak için çok iyi eğitilmiştir. Yıllarca deneyime sahipler ve resmi web sitesinde bulunan 7/24 müşteri yardım hattı numarasını arayarak kolayca bağlantı kurabilirsiniz.

Showing 1 of 1
Paylaş

Yorum bırak

e-USTA